Onze bijzondere expertise

Successieplanning

Door gebrek aan tijd verliest de actieve bedrijfsleider het uitwerken van zijn successieplanning dikwijls uit het oog. Nochtans is de opmaak van een juridische en economische analyse uiterst belangrijk.

Agiver Accountants benadert dit gegeven als maatwerk vanuit zijn kennis van de klant. Een uitgekiende persoonlijke financiële planning vermijdt onaangename verrassingen bij overlijden of uitstap uit het bedrijf. Successierecht is een zeer complexe materie en niet zelden zijn de middelen die deel uitmaken van de regeling internationaal verspreid, wat een optimale uitvoering niet eenvoudiger maakt.

Due Diligence

‘Due diligence’ staat voor de grondige controle van de boekhouding in het kader van een bedrijfsovername. Agiver Accountants kan instaan voor een doorgedreven audit van het beoogde bedrijf om alle denkbare risico’s die gepaard gaan met de overname tot een minimum te herleiden.

Bedrijfsschade

Agiver Accountants stelt zijn expertise voor op het vlak van bedrijfsschade en dat in de meest uiteenlopende sectoren. Elke onderneming hoopt gespaard te blijven van schadegevallen, maar weinigen denken eraan hoe ze de continuïteit kunnen verzekeren in geval het noodlot toeslaat.

Agiver Accountants staat zijn klanten bij met een deskundige rapportering voor de verzekeringsmaatschappij(en) in geval van schade aan het gebouw, schade aan de infrastructuur en commerciële gevolgschade door het voornoemde.

Agiver Accountants treedt op in opdracht van het schadelijdend bedrijf of wordt gecontracteerd door een verzekeringsmaatschappij.

Support

Hoe kunnen wij en u ondersteuning geven op afstand?

support

Contacteer ons

Onze gepersonaliseerde aanpak start met een kennismaking! 

Een vraag? Contacteer ons via mail of telefoon.

contacteer ons nu