Agiver, zoveel meer dan alleen maar uw boekhouder

Agiver Accountants is als partner voor boekhouding en fiscaliteit zelf uitgegroeid tot een KMO met meer dan tien medewerkers en richt zich dan ook tot KMO’s en branches van internationale bedrijven.

Inleving en een persoonlijke begeleiding van onze klanten vormen de basis voor al onze klantenrelaties. Agiver Accountants ziet boekhouding als een actief beleidsinstrument voor het uitstippelen van de te varen koers, vandaag en in de toekomst. Agiver biedt meer dan de nuchtere cijfergegevens. Wij denken mee als partner, staan onze klanten bij met advies en visie om het beleid te verfijnen in het belang van de onderneming en de ondernemer.

Boekhouding en fiscaliteit zijn een levende materie met voortdurend wijzigende spelregels. Daarom hecht Agiver Accountants groot belang aan een permanente bijscholing van het team, evenzeer als aan de uitwisseling van expertise binnen het bedrijf. Voor de dossierbeheerders staan jaarlijks meer dan 30 uren cursus op het programma. De zaakvoerders hebben ruim 80 uur bijscholing in de agenda’s ingepland.

Agiver Accountants investeert zowel in kennis bij de medewerkers als in een moderne IT-infrastructuur, een onmisbare hoeksteen voor een optimale klantenservice. Klanten hebben 24/24 toegang tot onze eigen webportal, waar ze een schat aan informatie vinden. Een belangrijke succesfactor van Agiver Accountants.

Naast de intern aanwezige kennis en ervaring kan Agiver Accountants op elk ogenblik beroep doen op een uitgebreid vertakt expertisenetwerk om de belangen van de klanten nog beter te dienen. We onderhouden uitstekende relaties met sociale secretariaten, notarissen, advocaten, revisoren, deurwaarders, alsook banken en grootbanken voor grote investeringen of specifieke leningen.

Support

Hoe kunnen wij en u ondersteuning geven op afstand?

support

Contacteer ons

Onze gepersonaliseerde aanpak start met een kennismaking! 

Een vraag? Contacteer ons via mail of telefoon.

contacteer ons nu